Varna24.bg Пловдивчанинът Мариян Димитров издърпа най-новия модел електрически локомотив - Siemens Smartron,

...
Varna24.bg
Пловдивчанинът Мариян Димитров издърпа най-новия модел електрически локомотив - Siemens Smartron,
Коментари Харесай

Ексклузивно: Уникален! Вижте как полицай от Пловдив дърпа 84-тонен локомотив!

 Varna24.bg Пловдивчанинът Мариян Димитров издърпа най-новия модел електрически локомотив - Siemens Smartron, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Събитието завърши преди минути в Пловдив. 32-годишният мъж показа пред публицисти, че работи като служител на реда в Пето районно в града под тепетата.

Мариян направи възторг на предното издание на " България търси гений ". Той успя да издърпа 16-тонен рейс, да вдигне 135-килограмов дъмбел с една ръка и да се разноски с 650-килограмова кобилица цели четири метра.

" Здравейте, всички. След няколко месеца администрация и споразумяване на нещата най- най-после успяхме. НА 29.05.21 (СЪБОТА)от 13:00 до 15:00ч. ще се организира мероприятието, в което ще измервам сили с новия модел на Сименс - смартрон. Тоест 140кг VS 84 Тона. Борбата ще е за оптималната отдалеченост и в случай че всичко е наред, да стискаме палци Гинес да го признаят за връх. Който желае да заповяда, да гледа, да оказва помощ, само че може и единствено да вика. Дърпането ще е малко след 13,00 часа.

Благодарности на хората, които ми помогнаха за оборудването, на N&B cranes factory, на Локомотивно хранилище Пловдив и на шефовете на БДЖ ЕООД България и най-специални благодарности на татко ми! ", написа той във Facebook преди събитието.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР